Bestil DTF Digital Transfers

DTF varme-transfers til tøj produktion. Til dig der selv vil påsætte logo'er på tøj, eller har egen produktion med varmepresse. Profesionelle transfers produceret i fuld farve, med lang holdbarhed, produceret i Danmark,  og med kort leveringstid.

Vi leverer fra 1 stk og op. Vores tranfsers er flexible og kan bruges på både bomuld, og polyester (løbetøj og fodboldtrøjer). De produceres alle med en hvid bund, således at de kan påsættes alle farver tøj. De er "fritlagte" dvs. der er ikke tryk, der hvor du ikke har design.

Vores DTF transfers er nemme at påsætte og kan gemmes i op til 12 måneder, så du kan trykke dem på tøjet præcis når du har brug for det. Du kan designe dine tryk direkte på vores hjemmeside, hvis dit tryk udelukkende består af tekst. Du kan selvfølgelig også bruge dit eget færdige design, som skal uploades som en PNG eller en PDF fil, i 300 DPI, og med transparent baggrund.

Dine tryk leveres klar til brug. Trykket påsættes med 140-160 grader i 10-15 sekunder. Det er hotpeel, så du kan pille folien af trykket, lige efter du har påsat det.

 

Produktionstider:

Du vælger produktionstiden, når du tjekker ud, du kan vælge imellem 3 forskellige.

Standard: 5 arbejdsdage

Express: 4 arbejdsdage

Super Express 2 arbejdsdage


 • DTF 7x7 cm Thumbnail
  DTF Fuld farve DKR. *
 • DTF 10x10 cm Thumbnail
  DTF Fuld farve DKR. *
 • DTF 20x20 cm Thumbnail
  DTF Fuld farve DKR. *
 • DTF 30x15 cm Thumbnail
  DTF Fuld farve DKR. *
 • DTF 27x27 cm Thumbnail
  DTF Fuld farve DKR. *
 • DTF 27x40 cm Thumbnail
  DTF Fuld farve DKR. *
* inkl. moms

Design din egen t-shirt med transfers fra ShirtDesign.dk

Til dig der vil designe dine egne t-shirts med en varmepresse, så er vores transfers det perfekte valg. De er produceret med OEKO-TEX® STANDARD 100, som sikre dig at de ikke er produceret med kemiske stoffer der kan være skadelige. Vi producere dem i vores egen in-house produktion, og med meget kort levering. Vi producere digital transfers til en lang række større virksomheder, og til privat forbrug. 

Om du skal bruge få styk eller flere tusinde, så kan vi garantere at vores digital DTF transfers er de bedste på markedet.

Den mest populære størrelse er vores 20x20 cm som har en rigtig god pris, og som passer som et flot tryk på fronten af både en t-shirt eller sweatshirt. Skal du bruge mindre tryk til ærmer eller bryst, kan vi anbefale vores 7x7cm tryk.

 

Søg
Your cart is empty