ID IDENTITY

ID Identity er en danskejet virksomhed, med grundlæggelse i 1983. Tøjmærket har gennem 3 generationer, formået at skabe slidstærkt arbejdstøj i højeste kvalitet.

Der er ingen tvivl om at man skal vælge dette mærke, hvis man ønsker behageligt arbejdstøj, som kan vaskes igen og igen, til sig selv eller ansatte.

Stilen der kendetegner ID er enkel klassisk designs, i stor variation af farver og holdbar pasform.

Når kvalitet og behagelighed skal være i top.

Med over 39 års erfaring inden for produktion af slidstærkt arbejdstøj, har ID vundet mange tømrer, restauratører, generelle erhvervsdrivende og privatpersoners hjerter. Det der kendetegner ID, er tekstilernes evne til at beholde pasform og farve, blød kvalitet og modstandsdygtighed mod slid. Men der slutter det ikke.

Miljø og klima

ID har stort fokus på miljøvenlighed og reducering af klimaaftrykket. Derfor ses der også flere og flere tekstiler i økologisk og GOTS certificeret udgave. Desuden har de valgt at omlægge 100% af deres el-indkøb til vedvarende og CO2 neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft. Samtidig har 100% af deres leverandører har også underskrevet deres ”Code Of Conduct”, som stiller sociale, etiske og miljømæssige krav. Det er nemlig en kontinuerlig proces for ID at være forgangsvirksomhed for, at minimere den indflydelse, de og deres leverandører har på miljøet. Derfor arbejder de også målrettet og løbende med CSR (Corporate Social Responsibility), og tager stort ansvar for deres indflydelse på de mennesker, der producerer tøjet – lige fra råvare til færdigt produkt.

 

Mærkesager

37% mindre print – deres mål er at forbedre og reducere deres brug af verdens ressourcer. I 2020 reducerede de deres produktion af papir materiale med hele 37%.

De pakker ikke luft – I 2019 implementerede de en pakkerobot på deres lager. Robotten sikre at deres kasser pakkes efter dens indhold, så de ikke sender tom luft.

12% mindre affald – I 2020 reducerede de deres mængde af affald og det er blevet til en reduktion på mere end 12%12.

Medlem af BCI – De er stolt medlem af Better Cotton initiative, og har forpligtiget sig til at indkøbe 25% af deres bomuld som ”more sustainable cotton” inden 2023.

 

Det sikre valg

Hvis du søger det bedste arbejdstøj, med lang levetid, til en fordelagtig pris og samtidig ønsker et mindre klimaaftryk, er ID det sikre valg.

Du kan vælge imellem alt fra klassiske T-shirts til ham, hende og børnene i en pasform, der passer alle og i et stort spænd af størrelser, der går helt op til 3XL. Du kan også vælge et klassisk kokkeforklæde, serveringsforklæde, sweatshirts og polotrøjer eller hoodies og softshell-jakker eller fleecetrøjer i forskellige designs. Alt i alt kan du eller dine medarbejdere blive klædt på fra top til tå i tøj, der matcher hinanden i kvalitet og farve og selv tilføre logo med mere.