DTG PRINT - DIRECT-TO-GARMET.

Nr. 1 i Danmark inden for digtial print på tekstiler.


DTG print hos ShirtDesign.dk

Vi tilbyder DTG print på vores Kornit Storm HD6 printer som er toppen inden for digital print på tekstil. Vi kan tilbyde print i høj kvalitet, til overkommelige priser til både store og små oplag. Vi printer som de eneste i Danmark med 6 farver når vi printer, vores printer har CMYK + rød og grøn. Dette gør at vi kan ramme logofarver meget nemmere og præcist end med 4-farver. Når der printes må mørke tekstiler printes der først en hvid bund, inden farverne printes.

Miljøvenligt blæk !

Vores vandbaserede NeoPigment ™ -blæk er absolut fri for tungmetaller, Alkylphenol-ethoxylater (APE), hvilket gør dem ikke-farlige, ikke-giftige og bionedbrydelige. Som en del af vores vandløse trykksystem gør vores biologisk nedbrydelige blæk og energibesparende proces Kornit til en miljøvenlig udskrivningsløsning.

 

Holdbarheden ved DTG tryk er god, så man kan forvente en lang holdbarhed.

Vi anbefaler at man vasker sit tøj med vragnen ud, og ikke tørretumbler. Dette gælder alle vores trykmetoder.

Alle andre tekstiler dvs. softshells, løbetøj osv. produceres med trykmetoden solventtryk, gummitryk, eller hotmelt, alt efter oplagets størrelse, og motiv.

Vi har andre trykmetoder til rådighed, og vi vil kontakte dig hvis vi mener at vi kan lave et bedere resultat, eller et bedre tilbud end det beregnet på hjemmesiden.

Læs mere om vores trykmetoder her.,  Se en video fra vores produktion her.

Vi har eget lager og trykkeri, og producere ca. 50.000 stk digital printet t-shirts om året.

 

Søg
Your cart is empty