STANLEY / STELLA produkter

Økologisk tøj i højeste kvalitet.

Stanley Stella er både GOTS, Peta Approved Vegan, Global Recycled Standard og Fair Wear certificeret. Stanley stella har et kæmpe udvalg af alle slags tekstiler, om enten det er t-shirts, hættetrøjer, shorts eller bukser. Her har vi samlet et stort udsnit af deres sortiment. Du kan på https://www.stanleystella.com se hele deres udvalg. Ønsker du noget fra Stanley Stella, som ikke er vist her, så send os endelig en e-mail.

* inkl. moms

T-shirt tryk online

Skulle man beskrive Stanley Stella med et ord, ville det være bæredygtighed.

 

ØKOLOGI OG MILJØVENLIGHED

Stanley & Stella benytter sig 100% af økologisk bomuld og genbrugsmateriale. Man vil derfor aldrig være i tvivl om hvilke tekstiler man skal vælge, hvis man vil træffe et miljøbevidst valg. At finde tøj som er skånsomt mod miljøet, kan være meget svær i en jungle fyldt af tekstiler. Derfor kan man også hurtigt og nemt finde Stanley Stellas miljø certifikater, såsom GOTS, Peta Approved Vegan, Global Recycled Standard og Fair Wear.

 

DE GODE ARBEJDSFORHOLD

For Stanley Stella handler det ikke kun om, at skabe et perfekte produkt til den miljøbevidste slutbruger, men også at skabe gode og trykke arbejdsforhold i fremstillingen af tekstilerne. Derfor er tøjet også mærket med Fair Wear.

 

HØJ KVALITET

Det er ikke kun økologien og arbejdsforholdene der er i højsæde hos Stanley Stella. Selve kvaliteten af bomuld og genbrugspolyester, er noget af det højste, du finder på globale tekstilmarkedet. Alt bomuld fra Stanley Stella er kæmmet bomuld, som kontra almindelig bomuldsvævning, skaber slidstærke, holdbare og bløde tekstiler.

 

DET PÆNE PRINT

Tekstilerne du finder her er skabt med tæt vævning, som gør tøjet mere modtagelig for blæk. Derved vil man opnå et langt pænere og mere skarpt DTG print, end man gør ved øvrige tøjmærker.

 

LABEL FREE

Alle tekstiler fra Stanley Stella, er uden mærke/label i nakken. I nakken finder man kunen lille størrelsesanvisning i venstre side. Det betyder at der er rig mulighed for at selv at få sit egent mærke i nakken.

 

Kort og godt vil du med Stanley Stella finde miljøvenlige kvalitetstekstiler, som er yderst velegnet til prints.

OBS: Produktionstiden på Stanley / Stella kan være 1-2 dage længere end andre mærker.

Søg
Your cart is empty
Søg