T-shirts med tryk

Vi hos ShirtDesign går op i kvalitet og god kundeservices. Vi er altid punktlige når det kommer til deadlines, og overholder altid vores aftale. Med en standard produktionstid på kun seks arbejdsdage og flere ekspresmuligheder, helt ned til 24 timer, skal man lede langt efter en produktionsvirksomhed, som vil løbe lige så stærkt for sine kunder. Her gør vi en enorm dyd ud af at levere et stykke håndarbejde, som lever op til alles forventninger. Alle påsætninger bliver nemlig påsat manuelt. Med vores mangeårige erfaringer vil placering og skævhed kun variere en smule og ske sjældent. Læs mere placeringsvariation og skævhed, under vores handelsbetingelser.

 

Trykmetoder

Vi kan blandt andet trykke fuldfarvet direkte på tekstiler med DTG (direct-to-garment), både på hvide og farvet tekstiler. Her kan man trykke stort, helt op til 50x70cm og helt små tryk. Trykket vil ikke fremstå 100% dækkende, men til gengæld den fordel, at det er behageligt at have på og åndbart. Til tryk man derimod, ønsker 100% dækkende, kan vi tilbyde fuldfarvet DTF (direct-to-film), hvor man få selv de mindste detaljer med. Her kan også trykke i helt store størrelser og helt små. Typisk vil det være billigst med små DTF-tryk og store DTG-tryk.

 

Vi har også plot-tryk i mange flotte farver, og naturligvis muligheden for at lave tryk i Pantone farver eller endda guld med glimmer og sølv med spejleffekt. Har du en større produktion af t-shirts vi skal hjælpe med, kan direkte tryk, også kaldt rammetryk eller karruseltryk, være en god mulighed for at få en gode, pæne og billig billige. Her vil produktionstiden normalt være lidt længere, men der vil her også være mulighed for ekspres.

 

Billeder fra DTF maskine

Billeder fra produktionen

Eksperter i tryk

Vi er eksperter i stort alle trykmetoder til tekstiler, så ligegyldigt hvilken opgave du søger hjælp til, så kan vi klare den. Det betyder såvel også, at vi tilbyder en langrække forskellige trykmetoder. Med vores faglige erfaring vil vi altid hurtigt og præcist kunne vurdere lige præcis hvilken trykmetode der egner sig bedst. Dette både ud fra hvordan man opnår bedste kvalitet mellem tryk og trykstil og hvordan trykket vil fremstå pænest. Vi er et hurtigt arbejdende team, som altid er parat, til at løse alle slags opgaver.

 

Lokalt Trykkeri

Alle vores tryk bliver produceret, tryk og påsat lokalt i Højbjerg. Så ønsker du at støtte lokalt, er det her du skal handle. Vi har også mulighed for at varetage internationale opgaver, da vi sagtens kan føre samtaler både skriftligt og verbalt på engelsk og fordi vi nemt kan sende til udlandet.

 

Økologiske tryk

Flere af vores trykmetoder af ligesom meget af vores tøj økologisk. Vi går nemlig meget ind for økologi og bæredygtighed. Vi vil gerne gøre vores bedste for, at passe bedst muligt på planten.

 

Engageret medarbejder

I Shirtdesign/Tekstil-Tryk afdelingen er vi fire engageret medarbejder, som kan styre alt fra kunderådgivning, udvikling af tilbud, produktionsudvikling og produktion af tryk og påsætning af disse. Derudover har vi med fusionen af Nemprint, muligheden for at trække ekstra arbejdskraft ind, hvis vi skal løbe ekstra stærkt for at nå lige din opgave til tiden. Er din deadline ekstra stram, har vi også et tæt samarbejde med ekspresbud og kurere, som kan sende pakker inden for få timer.

 

Optimere trykfiler

Har du/I brug for hjælp til at optimere/rentegne trykfiler, så disse vil fremstå mere skarpt og med et bedre visuelt udtryk, vil vi også kunne være behjælpelig her. Vi mener selv, at vi levere de pæneste tryk af alle trykkerier i landet. Det vil vi naturligvis gerne bevise for dig/jer.

 

Tryk til alt hvad du søger

Er du et band, som søger merch til koncerter, søger du en sjov t-shirt til en gave, eller ønsker du måske at bestille detailreklame til din virksomhed, kan vi nemt hjælpe. Ingen opgave for lille. Vi har formået at optimere vores arbejdsproces og trykmetoder, så ikke har noget minimumsantal man skal bestille, men kan tilbyde tryk på blot én t-shirt. Vores onlinedesigner gør det også nemlig for kunder, om enten det er privat eller som erhverv, at lave flotte tryk, som alle vil beundre. Har du/I brug for hjælp eller rådgivning, så tøv aldrig med at tage fat i os.

 

Erfaringer med arbejdstøj

Vi har også stor erfaring med at levere arbejdstøj med tryk. Vi har nemlig mulighed for at fremskaffe slidstærkt og funktionelt arbejdstøj, som benyttes af både tømre og andre der arbejder med fysisk arbejde. Ligeledes tilbyder vi også tryk, som kan holde til de udforderinger der er ved kraftige tekstiler.

 

Vi trykker på (næsten) alt

Det er ikke kun t-shirt vi trykker på. Vi trykker på stort set alle former for tekstiler, også tekstiler af nylon og polyester. Både jakker, huer, tasker, kasketter trøjer, stofstykker, punge og meget mere. Har du en ide til en opgave, og kan ikke finde produktet på vores hjemmeside, så tag endelig fat i os. Vi har et stort kartotek af tekstilvirksomhed, som muliggør at vi kan få fat i nærmest alt. Her vil der være tale om over 6000 unikke varenumre.

 

Tryk på din egne tekstiler

Vi kan også trykke på din egne tekstiler. Måske du har fundet et specielt mærke vi ikke kan skaffe eller noget tøj der af særlige grunde, skal være helt specielt. Her har vi et mindre minimumskrav på 10 stk. af samme tekstil og design. Dette blandt andet for at sikre at vi rentabelt kan dykke detaljeret ned i din specielle arbejdsopgave, og fordi det altid vil kræve ekstra arbejdstimer, når man arbejder med tekstiler man ikke kender. Det vil dog være muligt at trykke på under 10 stk. af samme tekstil og design, men prisen vil være ud fra 10 stk.

 

Lad os løbe stærkt for dig/jer

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning så tøv aldrig med at skrive til os pr. e-mail eller ring ind. Vi står klar til at hjælpe - lad os løbe stærkt for dig/jer.

 

Søg
Your cart is empty
Søg