Plottryk / Transfertryk / Gummitryk

Plottryk kan anvendes på stort set alle tekstiler. Den er meget slidstærk og tåler vask ved 60°. Indeholder motivet tynde streger og fine detaljer. Denne transfertype kræver ikke så meget varme, og kan derfor monteres på de fleste tekstiler ved hjælp af en varmepresse.

 

Plottryk kan deles op i 2 kategorier underkategorier.

Gummitryk (Plottryk)

 Bruges typisk til ordre under 25stk. Dit motiv bliver skåret ud med en lille kniv, vi piller bagefter manuelt de detalje der ligger rundt om motivet væk, som ikke skal med over på tøjet. Når vi trykker med gummitryk, er der kun de farver til rådighed, som gummitryk findes i, altså de færdige ruller man kan købe. Se farvemulighederne her.  Gummitryk kan laves med detaljer ned til ca. 1,2 mm i bredden. - Er dit motiv lavet med detajler mindre end dette, vil vi typisk være nødt til at dit trykke det som digital transfer istedet, hvilket betyder at der skal laves en hvid eller sort outline på dit motiv.   Dette gør vi i de fleste tilfælde uden ekstra omkostninger for kunden, for at der ikke opstår produktionsstop i produktionen.

 

Hotmelt (Transfertryk)

Bruges til ordre på over 25stk. Den er meget slidstærk og tåler vask ved 60°. Denne transfertype kræver ikke så meget varme, og kan derfor monteres på de fleste tekstiler ved hjælp af en varmepresse. 
HotMelt fåes i alle farver inden for pantone skalaen. Detalje graden kan komme helt ned i 0,6 mm.

Vi sælger transfers i løse ark, så i selv kan påsætte. HotMelt kan påsættes med strygejern, eller en varmepresse (anbefales).

Hotmelt tryk hvid

Søg
Your cart is empty
Søg